onsdag 3 juni 2009

Biennaldag Ett

Hemkommen från Backa. Alldeles skakig. Dels bra föreställning. Dels låååång föreställning. Dels lite för lite mat. Mat-felet ska åtgärdas till imorgon. Äta ordentligt, inte bli sjuk.

Anna och jag började med att åka buss till Borås. Det var samma buss som nästan ALLA göteborgs teaterfolk åkte med, för den kom fram så lägligt i tid till teatercentrummötet. Som var intressant, men lite meningslöst. Vi funderade på att dra igång en diskussion om förslaget om ny prissättningsrekommendation, men det skulle leda till en lång debatt om ideologi och grundinställningen till TCs uppgifter, och vi och många fler hade tid att passa för Backa-bussen, så det kändes inte värt det. Dessutom verkade de hyfsat välinsatta i det de hade gjort, så... nä.
Och vårat enda ordentliga argument - det här är inte en prissättningsrekommendation, det är et budgetunderlag - la de ju själva fram och sa att det var medvetet så, så vad skulle man säga om det?

Sen buss till Backa. Vi träffade Ulrica där. Coolaste Ulrica som kommer vara världens bästa regissör en dag, i större krets än alternativa göteborgsscener. Lägg det på minnet - Ulrica Almgård. Bara som ett tips, för den som vill se bra grejer.
Vi pratade gamla klasskompisar från Dramatiken medan vi åkte hem, lite irrvägar, mot majorna. Och om hennes Simon som de använt som exempel på min scensäkerhetskurs i helgen. (för att påpeka att det är bra att hålla ett öga på scenen ibland också, så man inte råkar köra ut bandets sångare ur diket om han hoppat ned där)
Imorgon kanske vi samåker till backa igen, för Dumstrut + att döda ett tivoli.
Sen flyttar jag till Borås och är datorlös för resten av veckan. It's all biennal ett tag nu. Grejt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar